logo
homepagina
PODOLOGISCH TEAM
Als podologen onderzoeken en behandelen wij klachten ter hoogte van de voeten. Ook knie-, heup- en rugklachten die hun oorzaak vinden ter hoogte van de voet, behoren tot het werkveld van de podoloog. Daarnaast behandelen wij ook klachten ter hoogte van de huid en nagels van de voet.


KORTRIJK
Charlotte Mareel

Charlotte studeerde Podologie aan de Artevelde Hogeschool te Gent en behaalde haar diploma Bachelor in de Podologie in 2008.  Onmiddellijk na het afstuderen is ze als podoloog gestart bij een zelfstandige collega podoloog waar ze 2 jaar ervaring opdeed. Al snel bleek het een passie en bouwde Charlotte haar eigen podologisch centrum uit in Kortrijk

In 2010 behaalde ze het diploma referentieverpleegkundige in de wondzorg. Ondertussen blijft ze haar bijscholen en probeert ze u zo goed mogelijk met raad en daad bij te staan. Sinds oktober 2018 versterkt podoloog Jolien Verscheure het Podologisch Centrum te Kortrijk.

Opleidingen van Charlotte
logo
JOLIEN VERSCHEURE

Jolien studeerde Podologie aan de Artevelde Hogeschool te Gent en behaalde met onderscheiding haar diploma Bachelor in de Podologie. Ze volgde reeds een tal van bijscholingen en stages om zo haar kennis en vaardigheden als podoloog te optimaliseren.
Jolien werkt ook in het Podologisch Centrum te Kortrijk.

Opleidingen van Jolien
logo