logo
homepagina
PODOLOGISCH TEAM
Als podologen onderzoeken en behandelen wij klachten ter hoogte van de voeten. Ook knie-, heup- en rugklachten die hun oorzaak vinden ter hoogte van de voet, behoren tot het werkveld van de podoloog. Daarnaast behandelen wij ook klachten ter hoogte van de huid en nagels van de voet.


CHARLOTTE MAREEL

Charlotte studeerde Podologie aan de Artevelde Hogeschool te Gent en behaalde haar diploma Bachelor in de Podologie in 2008.  Onmiddellijk na het afstuderen is ze als podoloog gestart bij een zelfstandige collega podoloog waar ze 2 jaar ervaring opdeed. Al snel bleek het een passie en bouwde Charlotte haar eigen podologisch centrum uit in Kortrijk

In 2010 behaalde ze het diploma referentieverpleegkundige in de wondzorg. Ondertussen blijft ze haar bijscholen en probeert ze u zo goed mogelijk met raad en daad bij te staan.

In haar vrije tijd gaat ze graag sporten en paardrijden.


Opleidingen van Charlotte
logo
LIEN DESMET

Lien studeerde Podologie aan de Artevelde Hogeschool te Gent en behaalde haar diploma Bachelor in de Podologie. Ze volgde reeds een tal van bijscholingen en stages om zo haar kennis en vaardigheden als podoloog te optimaliseren.
Ze richt haar op huid-en nagelproblematieken alsook biomechanica.
In haar vrije tijd is ze animator en begeleid ze kampen voor jongeren.
logo


LIZE VERBEKE

Lize behaalde in 2019 haar bachelor in de podologie. Ze was in het verleden werkzaam in een gezondheidscentrum te Menen en werkt momenteel ook in Nederland als podotherapeut binnen RondOm.
Lize volgde al verschillende bijscholingen om haar kennis te verrijken.
Je kan haar in 3 woorden omschrijven als een enthousiast, spontaan en sociaal persoon. In haar vrije tijd is ze graag bij familie en vrienden.
logo


logo
LIEZE WINCKELMANS

Bachelor in de Podologie te Wijtschate sinds 2017.
Na haar studies deed ze ervaring op bij een podologiepraktijk in Ieper, een groepspraktijk in Wevelgem en in het Jan Palfijn ziekenhuis te Gent.
Op heden heeft ze haar eigen praktijk te Wijtschate en komt ze in drukkere periodes ons Podologisch Centrum te Kortrijk versterken.